Bagaimana Anda Boleh Dapatkan Kambing Perap HOMEMADE Yang Sedap Dan Lazat ?

Ini 5 Rakan Niaga Kambing Perap Yang Komited Membantu Anda Buat Masa Ini !

 

Dapatkan di Hj Ismail Frozen Hub
Wajib Cuba !

Assalamualaikum dan salam hormat , suhairin supomo disini , Ini adalah 5 Rakan niaga saya yang komited buat masa ini dan bakal membantu anda untuk dapatkan kambing perap yang diusahakan secara HOMEMADE dan dipercayai 100% tak berbau HAMIS , dimana anda boleh dapatkan ? Baca info selanjutnya dibawah

 

1.Temerloh / Mentakab ( Pahang )

Beliau sangat aktif mempromosikan kambing perap ini di wall personal fb beliau dan juga group group yang aktif di fb

Hasilnya apa yang saya boleh katakan , brader ni kerap RESTOCK sehingga hampir mencecah 1000 Pek kambing perap

 

Alhamdulillah , apa yang diperhatikan setakat ni , feedback yang diberikan sangat POSITIF dan rata ratanya berpuashati bila dapatkan kambing perap ni daripada beliau , sampai ada yang tengah nak grill kambing sambil tag Fb personal beliau pun ada , dashat brader ni !

Tentang rasa , dont worry , tetap sama , takda apa apa perubahan , VERY SUPERB SEDAP seperti biasa kambing takda bau

sebab tu lah ada pelanggan brader ni sampai repeat 2-3 kali tau ..hoho

Kalau anda menetap sekitar Temerloh dan Mentakab dan nak dapatkan Kambing Perap ni , ya…saya sarankan dan sangat REKEMENDED untuk anda roger beliau laju laju sebab dengan pantas insyallah brader ni boleh bantu deliver

KLIK JE SINI

 

 

2)Ampang /Cheras (Kuala Lumpur)

Beliau merupakan penjawat Awam untuk hospital di sekitar Kuala Lumpur , sambil bekerja , beliau juga berniaga online secara part time dengan menjual susu kambing dan terbaru Kambing Perap buatan HOMEMADE saya .

Pendekatan beliau lain sedikit sebab beliau lebih kepada memfokuskan jualan melalui PAID MARKETING di fesbuk  ,  sambil beliau mempromosikan kambing perap ini melalui channel di whatsapp ,  beliau juga aktif memrpomosikan kambing perap ini melalui fesbuk ads .

Dan hasilnya boleh tahan , permintaan nya menyebabkan beliau kerap juga RESTOCK kambing perap ni

HIGHLY REKEMENDED ! Sekiranya anda berada di sekitar Cheras atau Ampang , anda boleh dapatkan kambing perap ini melalui Encik Aidil KLIK JE SINI 

 

 

3) Seri kembangan / Kajang  (Selangor) 

Alhamdulillah , beliau giat aktif mempromosikan kambing ini melalui fb personal beliau dan rata rata yang dah cuba dapatkan akan kembali repeat order sebab SEDAP katanya , syukur 🙂

Sememangnya beliau dah mempunyai ready customer kambing perap sebelum ini , dan kesan daripada demand tersebut , beliau komited untuk kembali penuhi permintaan pelanggan pelanggan beliau sebelum ini yang dah pernah mencuba

Selain daripada menggunakan personal fb sebagai platform menjual , beliau juga aktif mempromosikan nya melalui channel di whatsapp story

Oh ya , kalau anda berada di sekitar Subang / Usj , insyallah beliau juga boleh membantu anda untuk dapatkan kambing perap Homemade ini , Roger je beliau , En Adib dengan KLIK SINI

 

 

4) Rawang/Kuala Kubu Bharu (Selangor)

Beliau merupakan owner kepada Hj Ismail Frozen Hub yang berada disekitar Kuala Selangor (Belakang Mcd)

Boleh dikatakan semua makanan sejuk beku ada kat sini

Menariknya ialah bukan sahaja kambing Perap Homemade saya je anda boleh dapatkan kat sini , sekali dengan sos perapan kambing Mr Pomo pun ada tau hehe

 

Dapatkan di Hj Ismail Frozen Hub
Wajib Cuba !

 

Kalau anda menetap atau sedang berada di sekitar Kuala Selangor  , singgah singgah lah ye hujung minggu ni atau balik kerja nanti 🙂

LOKASI :

Puan Syahidah : 019 300 7914

Hj ismail halal frozen hub, no 5, jalan seri temenggung 3, taman temenggung, 45000 kuala selangor, selangor

 

 

5) Rawang / Kuala Kubu Bharu (Selangor)

Buat pertama kalinya rakan niaga yang saya pernah ada ialah mereka yang mempunyai cafe yang menghidangkan makanan jenis western

Kalau tak silap saya , beliau baru sahaja aktif buka cafe dalam 1-2 bulan , kira baru lagi , kira FRESH lagi lah ni

Ingat lagi masa beliau nak bermula akhir tahun 2017 , beliau datang ambil stok hanya 10 pek sahaja dulu , memandangkan beliau belum mempunyai freezer lagi , maka beliau meminta izin untuk saya simpan dahulu selebihnya 90 pek lagi , no problem , saya sangat faham situasinya dan selang beberapa minggu , beliau datang ke rumah untuk ambil stoknya semula .

Alhamdulillah , macam macam menu yang ada di cafe beliau yang diberi nama AE_CAFE dan sambutan nya amat menggalakan !

 

Fuh tengok pun dah nampak menggiurkan ye dak ?

Kalau nak letak gambar semua sekali memang tak muat ni , hehe

anda boleh tengok sendiri dekat fb personal beliau kat SINI 

Whatsapp 0123814511 (effa)

LOKASI :

AE Cafe
Perniagaan NA (dalam)
Barisan BSN , pekan kuala kubu bharu,
Selangor.

SINGGAH JANGAN TAK SINGGAH , KITA MAI PEKENA KAMBING LAMB CHOP KAT SINI !

 

 

PS : Sekiranya anda ingin menjana 3 ANGKA Sehari dengan menjadi RAKAN NIAGA kambing Perap yang saya usahakan secara HOMEMADE ini

Kambing Perap Frozen

LEBIH 10 , 000 peket Kambing Perap telah dibuat dan diagihkan kepada pemborong kecil setakat ini , Info lanjut  KLIK SINI

 

 

Ikhlas , Suhairin Supomo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *