9 Kelebihan Perapan Kambing Bakar Mr Pomo

AMARAN : Jangan Berani CUBA CUBA Sebelum Anda Ketahui 9 Keistimewaan Perapan Kambing Bakar Mr Pomo , Anda Pastinya Teruja Dengan No Yg Terakhir

Perapan Kambing Bakar Mr Pomo

Ini 9 Kelebihan Perapan Kambing Bakar Mr pomo

1-KHAS Dan SPECIALIS Untuk Merinate LAMB SHOULDER

  • Perapan kambing Bakar Mr Pomo ni memang pakar untuk jadikan rasa pada kambing lebih sedap dan lebih padu .
  • Bukan takat dokter je ada pakar tau , pakar jantung , pakar tulang , pakar otak , pakar colon , ha..sos perapan pun ade pakar die …jangan main main hehe :pDirumus khas untuk buat merinate Lamb shoulder , ni yang PALING KICK , PALING SEDAP & PALING PADU !
  • Kalau buat merinate dekat kambing bahagian lain , die xbrp nak jadi x brp sedap dan x se “PADU” Lamb shoulder .
  • Kuasa perapan ni lemah dan xpower dekat bahagian lain tapi kalau kene dekat LAMB SHOULDER , ha kuasa die bertambah POWER lah ..
  • Bahagian Lamb Shoulder nilah bahagian yang sunnah tau , yg nabi suka 🙂
  • Berganda ganda la pahala seisi keluarga lepas ni .. 😛

2- Diadun dan diperbuat daripada rempah ratus yg berkualiti tinggi

  • Sudah semestinya dibuat dengan penuh KASIH SAYANG ..AUMM 😛
  • Untuk pengetahuan anda , bagi menjamin dan memastikan kualitinya terjaga dan sentiasa ditahap yang terbaek , bawang putih dan bawah merah tidak diblender tapi ditumbuk secara tradisonal
  • Tepung yg digunakan dalam ramuan ini pula adalah diimport daripada NETHERLAND , ya ofkos sangat sangat PREMIUM dan sangat berkualiti tinggi
  • Madu yg digunakan adalah terpilih
  • Halia yg digunakan pula adalah halia muda daripada Jenjarom
  • Dicampur pula bersama lada hitam tempatan sehingga mesra dengan sukatan yang padu dan tepat , formula inilah telah menjadikannya perapan yang PERGHH , SUPER POWER DAN PALING SEDAP !

3- Membantu kerja anda semudah ABC didapur

  • Buat anda yang sibuk seharian bekerja sampai tak sempat nak siapkan makan malam anda bersama famili tercinta , dengan adanya Perapan kambing bakar Mr Pomo ini , dah tentu sangat membantu
  • Tak perlu lah nak meleceh2 kan diri lagi dengan potong2 tumbuk2 bawang halia bagai , pastu cari resepi itulah resepi inilah dekat internet , pastu entah jadi entah tak bila dah cuba sendiri nanti kan ,
    entah sedap entah tak … entah2 BARAI je rasanya nanti ..maka berhuhu kesedehan lah bila makan berfamili nanti kan …suami pun BENGKEKKKK je…anak2 pun boleh jadi ngamuk , ” mama kambing ke ape ni ?
  • Nak beli kambing yang dah siap perap pulak harganya mak aih , bukan main mahal lagi regenya , ni nak berniaga ke nak cekik orang ni ? hampir setengah ratus , dapatnye pun berapa ketul la sangat dalam sekilo ,
  • silap2 bukan berat lamb sangat pun…tapi berat rempah je lebih .. rasa nye pulak biasa2 je ..adehh…
  • NOW , Tak payah susah2 , Perapan Mr Pomo kan ade , stenbaikan aje stok kambing yang dah siap diperap dengan perapan Mr Pomo ini awal2 dengan air tangan anda sendiri , harini siapkan , esk malam hari dah senang kerja , balik2 tinggal GRILL je ..pastu malam2 sebelum tido kalau terasa lapar lagi perut tu , ha panggang lagi 2 3 ketul …bak kata orang2 dulu kata susah2 dahulu senang2 kemudian :p
  • Of kos rasa lebih puashati , lebih berbaloi dan yang penting lebih JIMAT tak payah buang buang duit !

4- SEDAP , UNIK dan citarasa MEWAH

  • Dah la meringankan beban , sedap puashati pulak tu , bila suap masuk dalam mulut , harummm je syokk je … takde bau bau hanyir hamis teruk …dengan rasanya yang manis2 manja, ditambah pulak dengan pedas2 manje giteww… fuhh .. jatuh cinta oihh ..syahdunya .. nikmatnye … ana seperti dalam ISTANA …dalam SYURGA….dunia ini ana yang punya wow !

5- Tahan lama

  • Jangka hayat sebotol Perapan Mr Pomo yang berat 1 kg ini tahan lama nya sehingga 2 tahun selagi simpan dalam peti ais beku
  • Tapi rata2 mereka yang dah try sebelum ni xsempat pun simpan sampai 2 tahun , manatak nya , tak sampai 2 bulan dah habis dibuat NGAP Kambing . :p

6- Boleh digunakan sebagai bahan perapan makanan lain

  • Perapan Kambing Bakar Mr Pomo ini kepakarannya SPESIALIS dan PALING KICK bila buat merinate pada Lamb shoulder , yakni kambing bahagian bahu , tapi kalau nk buat merinate untuk bende lain pun boleh jgak
  • Sesuai di buat merinate untuk ayam , daging , seafood dan rencah nasi goreng pun boleh
  • Ayam guna part kepak atau peha , daging guna part batang pinang .
  • Wah macam ALL IN ONE ni , betul2 berbaloi ! kan … ?

7 – Boleh merinate 8 ke 10 kg LAMB SHOULDER

  • 1 KG perapan ni boleh merinate Lamb Shoulder sehingga 10 kg banyaknya
  • Bayangkan 1 kg Kambing yang dah siap diperap dibeli dipasaran dgn harga dalam RM 55 KE RM 60 per kilo
  • Siap bakar pulak harga pasarannya dalam RM 70 sekilo
  • Bandingkan dengan kos yang xseberapa sebotol Perapan Mr Pomo ni yg boleh buat sampai 10 kg dgn yang dah siap diperap td , fuhh memang jauh bezanya bosss
  • Kos nak buat sekilo dalam RM 30 lebih je
  • Sebab tu lagi PUAS HATI , lagi BERBALOI lagi JIMAT !

8-Mengeratkan Silaturahim

  • Sememangnya dah TERBUKTI  level kesedapannya setaraf dgn Hotel dan Restoran 7 Bintang kerana Chef Chef yg dah TERKENA PENANGANNYA sebelum ni pun turut akui
  • Kena plak buat BBQ untuk family gathering ke , buat berkelah dekat air terjun dgn kengkawan ke , menu plak kambing bakar yg diperap dgn Perapan Mr Pomo , perghhh , memang layan habis lah semua orang , syokk je kan kalau macamni , bukannye selalu berjumpa
  • Yang sebelum ni tak berapa kenal , dah jadi kenal , yg sebelum ni jadi jadi renggang sekarang dah jadi bespren , si suami plak , bila si isteri buatkan kambing bakar peberet die diperapn plak dgn Perapan kambing bakar Mr Pomo , haih , bertambah sayang la kan kan kan ..hehe

9- Membantu anda memulakan perniagaan

  • Perapan ini juga boleh dibuat sebagai pilihan untuk jana income anda yang kedua
  • Nak dibuat untuk merinate sekilo kambing yg dah diperap dan kemudian dijual pun boleh ataupun nak jual sos perapan nye sahaja pun boleh
  • Ya perapan ini lah yang Encik kambing dan rakan dagang yg lain gunakan untuk bekalkan kambing yg dah siap diperap kepada rakan rakan niaga dan pelanggan2 END USER
  • Nak lagi Untung dengan jualan perapan ni ? kena borong lah , baru masyukk . hoho

NAK ALAMI 100% PENJIMATAN , KEENAKAN DAN KELAZATAN KAMBING BAKAR DIRUMAH DGN AIR TGN ANDA SENDIRI ?

“Ya , saya nak Encik Kambing !

DAPATKAN Perapan Kambing Bakar Mr Pomo dekat sini KLIK SINI SEKARANG 

PS : Tengok dan lihat sendiri feedback daripada mereka yang dah try test POWER sebelum ni KLIK SINI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *