Bagaimana Lelaki ini berjaya meraih pendapatan yang lumayan hasil daripada mencipta produk sendiri

unnamed (7)

 

Assalamualaikum dan salam hormat , suhairin supomo disini

Saya ada seorang rakan bernama Wan

Beliau bekerja dengan GOVERMENT dan merupakan agen bagi produk saya iaitu kambing Perap pada masa tu sekitar tahun 2014

Alhamdulillah, salesnya memberangsangkan dan beliau mencapai sasaran keuntungan yang beliau inginkan secara sambilan shj iaitu sekitar RM 1,890 dalam masa 4 minggu .

Setiap minggu RESTOCK , Ada masa haritu beliau restock sampai 400 peket terus , semua stok bawak masuk bonet , ade customer nak URGENT kata beliau .

Beliau merupakan salah seorang agen yang saya amat kagumi mase tu . top 5 jugaklah .

Bagus Wan ni , ada TARGET nak capai jualan berapa peket dalam masa sebulan

Ingat lagi ,masa tu isteri beliau mengandungkan anak pertama , mungkin rezeki anak pertama yang buatkan beliau usaha lebih gigih untuk dapatkan income secara sambilan ni

Ada kedai ke ? jawapannya ? tak de pun

Promote promote gitu je kat kawan kawan beliau , dan saya juga izinkan kepada beliau untuk mengaku bahawa produk kambing siap perap ini hasil daripada ciptaaan beliau .

Takde masalah , janji dia boleh henjut jualan kaw kaw , dah ok la tu .

Agen jualan yang lain pun saya izinkan jugak ..

Ada tampal jenama ke ? serius , tak de langsung .. sbb saya yakin produk ini
pasti ade repeat order , result ? memang TERBUKTI .

Dan nak dijadikan cerita , beliau pada suatu hari bertanyakan kepada saya

“Bro , aku nak jadi macam kau lah , nak buat produk ni sendiri ,nak marinate sendiri , nak packing sendiri , agak agak boleh tak ?

Jawapan ni sebenarnya amik mase lame sangat , kalau tak silap , 2 bulan jugak lah memikirkan benda ni , serba salah dibuatnya

uish , rugi tu , dia boleh buat JUALAN kaw kaw untuk kita , susah jugak nak reveal kasi lepas SECRET semua ni ..

Yang menjadi isu sekarang ialah beliau betul betul nak tahu bahan perapan kambing bakar ni sebab sedap betul , takde hamis langsung kambing tu , customer customer beliau pun akui apetah lagi saya kan …saya pun memang dah lame akui

Dan selepas itu ,  SEMUA RAHSIA TERBONGKAR , yang sebelum ni die ingat sayalah yang buat perapan kambing bakar yang sedap ni tapi sebenarnya bukan saya yang buat pun. hehe (bisnes mesti kene pandai simpan rahsia ohh)

Serius mase tu , die tak kesah sangat pasal harga yang saya OFFER sebagai pengeras untuk dia boleh ambil direct terus pada pemilik sos perapan kambing bakar ni . (ish yelah , benda ni rare camni bukan senang senang nak bagi camtu je kan)

Die tahu dah tentu tentu kos lagi murah kalau ambik sos perapan kambing bakar ni direct terus tanpa orang tengah kan

Dalam kepala dia , itu yang dia nak , saya tahu..

Sebelum tu , nak diceritakan , atas permintaan dia , dia mina saya bekalkan dahulu sos perapan kambing bakar ni kepadanya untuk dia dapatkan tune permulaan bermula

Saya guide die cara “marinate” , cara guna rempah , cara packing produk , alatan alatan lain siap supplier kambing

 

lmn

 

Cuma kalau nak kambing lagi murah kena survey2 dulu la kat pasar borong .

Dan part yang penting sekali cara macamane nak kembangkan bisnes ni pun dibagitahu ,

Saya pesan kat die “kau tiru je apa yang strategi aku pakai ni “

Cara nak close deal dgn customer pun saya kongsikan

BOOM ,jualan dia meletup lagi ..

No problem , lagi meletup lagi bagus , saya pun tak susah hati

Sampai satu masa , beliau bertanyakan lagi kepada saya  ,

“Aku dah boleh ambik sos perapan kambing bakar ni direct terus kat supplier yang kau selalu ambik tak  ? camane , lulus tak aku , hehe

GULP , sengeh sengeh dia tanye tapi masa tu juga terkejut jap lah dengar soalan tu ..tapi memang itu yang dia nak kan  ..

Sebabkan beliau merupakan rakan lama saya dan dah lama berurusniaga , so no problem , sama sama cari makan maa ..bak kate orang cina ..hehe

“Okay , boleh , tapi ade syarat  , bende  rare ni serius sangat bernilai buat aku tau wan, sebab tak ramai lagi orang tahu pasal info ini , aku offer ni pun sebab kau approach aku , so aku buka harga rm 5000 , kalau ade , aku kasi no contactnye ? deal ?

Mula mula saje je main main tanye tapi tak sangke pulak ..

Nak tahu jawapan die ape ?

“Boleh boleh , bila nk kene buat payment ni ?

GULP TERKEJUT ..

Dalam hati “dia ni biar betul “

” boleh boleh , no problem “

“Okay okay , Wan, takpe  , macam ni lah , aku harap lepas kau ambik offer ni , kau betul komit sungguh sungguh dengan benda yang kau nak buat ni , sebab kau nak ambik sos perapan tu kau akan petik nama aku kan , so kalau kau main main , memang malu lah nama aku sebagai RECOMENDATION kat pembuat rempah ni  , Untuk long term bisnes kau , ok aku buka harga RM 3000 dah la , buat payment segera aku kasi RM 3000 dan aku release info ni , amacam deal ?

Nak tahu Wan ni kate ape ?

“Weh , ko serius ke , murah ni , okkk , roger roger , thanks thanks , nanti aku bank in “

lepas tu suka lah dia kan …

Buatttt je produk kambing perap bebanyak , then die terus pasang agen bebanyak

Agen dia ade kedai ?

Daripada awal sampai lah sekarang , serius takde …

opss , jangan pelik ?

Daripada beliau Income Rm 1890 nak dapatkan sebulan , sekarang boleh dapat dalam masa 1 hari je

Jangan terkejut sebab

Totally beliau sekarang dah ade dalam lebih kurang 23 agen rasenya kalau tak silap , rasa nya dah lebih

Dan disebab itu lah , saya terdetik untuk buat Ebook seperti dibawah ini sebagai SOLUSI untuk anda yang berminat nak cipta produk sendiri khususnya kambing perap macam rakan saya ni disamping nak tambah pendapatan dengan cara yang sangat PANTAS , jemput klik gambar dibawah

 

2

 

Berbaloi sangat dan sangat recomended

Ebook Panduan ini harganya taklah mahal macam saya offer kat rakan saya tu dan saya anggap berbaloi sangat untuk anda , inilah pengalaman saya yang sempat ditulis dalam bentuk PDF

Shuh.. DIAM DIAM , Ini rahsia kita kita je tau ,

Okay , Ebook ni TERHAD sangat sangat dan saya cadangkan untuk tidak menjual nya lagi kalau KUOTA dah cukup

Ini serius …

Buat mase ini tak ramai lagi miliki tapi kalau dah ramai ramai , insyallah pesaing akan jadi sengit , tapi sebelum sengit dan peperangan besar yang akan berlaku , cehawhh ,

Saya cadangkan untuk anda GRAB sekarang , ya !

DOWNLOAD SEKARANG KLIK SINI !

 

PS : Ianya adalah 100% ditulis berdasarkan pengalaman saya sendiri

 

Ikhas

 

 

 

Suhairin supomo

5 thoughts on “Bagaimana Lelaki ini berjaya meraih pendapatan yang lumayan hasil daripada mencipta produk sendiri”

  1. Assalamualaikum. Hebat bro. Muda2 dah power. Sy berminat dgn ebook ni. Cuma nak tanya: 1. Sos perap ni 1 unit suppier boleh htr ke? Berapa harga? 2. Ada x cara rekrut agen2? 3. Berapa profit margin?…. tqvm bro. Kipidap.

    1. Semua panduan berdasarkan pengalaman ade diterangkan dalam Ebook , yang best harga 1 botol dah dikire harga borong .
      Harga sangat mampu milik sbb direct terus kepada pembuat rempahnya .
      Beliau bukan sekadar owner produk tapi beliau jga merupakan pembuat rempah .

      Jualan Ebook bakal dinaiikan harga , kalau serius nak dapatkan sila terus ke link sini — > http://www.bisneskambingbakar.com/blog/order-foam/

      PS : Info dalam Pakej Ebook ini dah pernah dibeli RM 3,000 . betapa bernilainya Informasi ini .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *