Tanya Diri Anda , Adakah Azam Tahun Baru Anda Ingin Menambah Pendapatan Tambahan Untuk Tahun 2017 Ini ?

Jika ya , ada PELUANG BESAR bakal saya bongkarkan kepada anda yang melawati laman ini

Sebelum saya teruskan izinkan saya share kata kata Pn Ainon Mohd

Tip khusus untuk mereka yang baru hendak mencuba berniaga:

Pilih bisnes menjual barang keperluan harian.

Makanan yang mengenyangkan adalah contoh barang keperluan harian.

Banyak kelebihan bisnes jenis ini:
+ Permintaannya tinggi sepanjang tahun.
+ Ia dapat dimulakan dengan modal kecil.
+ Ia mudah dijual.

KREDIT – Pn Ainon Mohd

Ya , kata kata diatas saya sangat bersetuju

Dont worry , saya sendiri akan tunjukkan bukti bukti nya seperti kata kata diatas ni kepada anda , dah bersedia ?

SIAPA SAYA ?

11174871_930814310272584_7952941722075789855_n

Assalamualaikum dan salam hormat , nama saya Suhairin Supomo , saya membuat , membekal dan menjual Kambing Perap secara persendirian dari rumah sejak tahun 2013 lagi secara kecil kecilan .

(Ini gambar 2015 masa zaman gemok sampai 84 kg , tapi now dah kurus sikit dah 74 kg ..hoho :p)

 

Orait , straight to the point

Apa yang saya ingin kongsikan kepada anda ialah berkenaan case stadi hasil daripada PENGALAMAN saya sendiri dan mungkin ini bakal menjadi LUBUK DUIT anda pula untuk tahun 2017 , rezeki tak pernah salah alamat kan ? setuju ?

SECRET ni jarang sekali saya kongsikan kepada public mahupun kepada rakan rakan , sebab nya risikonya sangatlah TINGGI bila saya dedahkan hal ni , yelah , memang naya lah kalau dorang dapat copy bulat bulat sos perapan ni kan seperti yang anda bakal baca dibawah

Pertama sekali saya nak story pasal Sos Perapan Kambing Bakar yang dipacking kecil comel (Berat 500gram) oleh saya ini , tiada dimana mana pasaran dan saya hanya menjual nya secara ONLINE sahaja .

Alhamdulillah saya dah test POWER , sambutan agak best dan sangat menggalakkan , ramai yang nak mencuba nya sendiri dirumah .

Jarang sekali saya nak dedahkan perkara ini tapi khas untuk anda yang sudi membaca sampai sini , lihat bukti dibawah

(kalau tak clear , boleh klik gambar kat bawah ni)

 

 

Harga pada 2017 insyallah sebotol akan dijual RM 49 tapi PROMOSI sekarang saya jual nya RM 45 per botol shj melalui ONLINE , sebotol boleh merinate Lamb Shoulder 4-5 kg tau !

Tapi..bukan itu sebenarnya saya mahu kongsikan kepada anda

Saya mahu dedahkan perkara yang lebih mustahak lagi istimewa untuk anda yang nak alami sendiri buat duit dengan 3 benda ni, ape yang 3 benda tu ?

Ha,,,tak sabar ? rileks dulu …

TERUSKAN BACAAN DISINI

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *